Om oss på Västkusten El

Västkusten Elservice AB ägs och drivs av Peter Gnist och Daniel Svensson. Tillsammans har de över 40 års erfarenhet inom elbranschen.

Detta bidrar till en stor trygghet för kunderna eftersom de varit med och löst de flesta typer av problem som kan uppstå. Båda är drivna och engagerade och strävar efter att bibehålla en hög kvalitet i sina arbeten och att alltid göra det där lilla extra för att kunden ska känna sig nöjd.

 

Både Peter och Daniel innehar Auktorisation AL (tidigare Allmän behörighet) och håller sig ständigt uppdaterad på nya krav och normer inom branschen.

Vår största utmaning?

Att hitta fler nya elektriker som lever upp till vår standard.

Alla våra elektriker är anställda med en provperiod för att vi ska kunna se på kompetens och kvalitet i arbetet innan vi anställer. Så om du träffar en elektriker som representerar Västkusten El så kan du vara säker på att jobbet blir korrekt utfört. Skulle det mot förmodan vara något som blivit fel så tar vi alltid vårt ansvar istället för att lämna kunden i sticket. Med andra ord så tror vi starkt på långsiktiga relationer med våra kunder.

Säkerhet och kvalitet

Två ord som vi på Västkusten El håller hårt i. Av den enkla anledningen att vi vill vara bäst i branschen. För oss är säkerheten en självklarhet, då missanpassad säkerhet inom elarbeten kan leda till katastrofala följder, som till exempel brand. Och det är inget som vi vill ha på vårt samvete. Hög säkerhet är också ett gott tecken på hög kvalitet och det är på den värdegrunden vi har byggt vår verksamhet, Västkusten Elservice AB.

Vi finns där när kunden behöver oss

Ni hittar vårt kontor i Helsingborg men vi jobbar i hela Skåne

Tillgänglighet och snabba omställningar är vår vardag. Vi jobbar hårt och vi jobbar länge, och med den inställningen så ska vi en vacker dag bli utnämnda till Skånes bästa elektriker. Inget snack om den saken.

Vill du att vi hör av oss till dig?

Beskriv problemet nedan så återkommer vi med en offert följt av ett kostnadsfritt hembesök!

Vi tror på transparens och nöjda kunder. Därför jobbar vi utan dolda avgifter och försöker alltid vara tydliga med kunden när det kommer till vad dem betalar för.