Våra tjänster

På Västkusten Elservice så erbjuder vi mer eller mindre alla tjänster inom elarbeten. Vi sitter på lång erfarenhet och hög kompetens. Vi värderar kvalitet, nöjda kunder och transparens över allt annat i vår verksamhet. 

Elinstallationer

Vi utför alla typer av elinstallationer både till företag och privatpersoner. Byte av elcentral, installation av jordfelsbrytare samt översyn och modernisering av Er befintliga anläggning. Vi utför även alla typer av felsökning av er anläggning. Vi hjälper även till med era pool -eller SPA-installationer.

Belysning

Vi hjälper gärna till med just Er belysning. Både inomhus och utomhus. Man kan göra stor skillnad med små medel genom att välja en bra och anpassad ljussättning. Vi ser gärna över Ert behov och kan komma med lösningar för en mer kostnadseffektiv belysning, byta ut armaturer till LED, etc.. som även kan kompletteras med smart styrning.

Solceller

Vi utför kompletta installationer av solcellsanläggningar. Allt från montage av paneler till installation av växelriktare, batterier samt optimerare. Vi har även egen försäljning av solcellssystem.

Fiber / Data

Vi utför alla typer av nätverksinstallationer oavsett om det gäller några extra nätverksuttag i gillestugan eller en helt ny installation. Vi installerar och driftsätter även trådlösa nätverk och hjälper Er att komma igång.

Säkerhet / Larm / Lås

Vi installerar larm och övervakningssystem samt hjälper Er att gå över till nyckelfria låssystem. Vi hjälper gärna till att se över just Ert behov.

Elbilsladdare

Vi projekterar och installerar kompletta laddboxar för Er nya elbil. Vi kan erbjuda ett stort urval av fabrikat, med eller utan lastbalansering och övervakning.

Värmepumpar

Vi är partner med Daikin, men installerar alla värmepumpar oberoende av märke.
Installerar/servar alla märken som finns, säkra och trygga installationer till rätt kostnad.

Konsultation

Vi erbjuder gärna tips och råd inför vilket projekt Ni än kan tänkas ha i tankarna. Vi hjälper Er att ta fram kalkyler för material och arbete och bistår som ett bollplank genom hela projektet så att Ni ska känna Er trygga.

Behöver du hjälp med något annat så bara fråga

Beskriv ditt behov i vårt offertformulär eller gå till Kontakta oss »

Aktuellt just nu!

Solceller

Nu kan vi på Västkusten El tillhandahålla hella processen med solceller. Hela vägen ifrån konsultation och planering till montering, installation och underhåll. Är du intresserad av förnybar energi i hemmet så tveka inte på att höra av er till oss!

Större el projekt?

Vi är även kunniga inom större och mer omfattande el projekt

Oroliga tider och höga elpriser är det ingen som tycker om. För att hantera detta så är vår rekommendation är att du bjuder hem oss för att se över eran nuvarande elförbrukning. Därefter tar vi fram en rapport som visar tydligt var ni skulle kunna sänka eran förbrukning i hemmet. Om ni sedan skulle behöva hjälp med att genomföra dessa förändringar så finns vi tillgängliga för det också. 

Behöver du en elektrikers hjälp i ditt projekt?

Hör då av dig till oss, oavsett vilket stadie av projektet du befinner dig i så kan vi hjäla till, men ju tidigare desto bättre.